Procedure

Procedure

Je opgeven
Je kunt je opgeven voor bijles door mij te bellen en een afspraak te maken voor een gratis proefles. Je kunt tijdens die eerste les alleen komen, maar je kunt ook je ouders meenemen. Je zit nog nergens aan vast. Dus als het niet bevalt, dan kun je gerust verder kijken. Neem je wiskundeboeken en je cijferlijst mee naar de eerste afspraak.

De eerste les
Tijdens de proefles gaan we bekijken welke soort bijles het beste bij je past. We gaan dan afspreken hoeveel bijlessen je voorlopig per week gaat volgen. Je kunt het zien als een kennismaking. Hierin kunnen we allebei kijken of het klikt en onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Verder is het een manier voor mij om met jou kennis te maken en van te voren iets te weten te komen over de problemen die je tegenkomt bij wiskunde. Zelf weet je vaak heel goed waar je goed in bent en waar niet. Ook weet je vaak hoe je de dingen het best leert. Dit is nuttige informatie voor mij.

De bijlessen
Als je hebt besloten om bijlessen bij mij te volgen, dan kunnen we daarmee gaan starten. Iedere les formuleer je je eigen doelen die je wilt bereiken in deze les. Je probeert daar zelf zo ver mogelijk mee te komen. Waar nodig, sta ik voor je klaar om je te helpen. Ik evalueer iedere les met jou of we de doelen hebben gehaald en of we op de goede weg zitten. Zo nodig sturen we bij en volgen we een andere weg.

Stoppen met bijlessen
Je kunt om verschillende redenen stoppen met je bijlessen. Dit kan zijn omdat je het
niet meer nodig hebt, omdat je je eindexamen hebt gehaald of omdat bijles voor jou toch niet de juiste weg blijkt te zijn. Zorg in dit soort gevallen dat je je bijlessen een maand van te voren opzegt.